Altijd al willen genieten van een heet weekendje weg? Dit zijn de 3 spannendste hotelkamers van Europa! Hierbij is niet alleen naar het hotel zelf gekeken, maar ook naar de romantiek van de stad. Spanning en romantiek hoeft namelijk niet alleen binnen de hotelkamer tot uitspatting te komen! Een spannende en hete nacht in één van deze hotels is gegarandeerd. Dus zeg het maar: wanneer vertrekken jullie? 

1. Seven Hotel Paris****

Het Seven Hotel heeft ontzettend veel romantiek te bieden. Niet alleen de speciale suites hebben een hoge ‘love-score’, ook de gewone kamers zijn super romantisch. Een zwevend bed en bad geven de kamers een zeer moderne en speciale uitstraling. De kamers hebben een beetje een disco look waarbij de suites weer gekoppeld zijn aan een bepaald thema. Parijs is niet voor niks te stad van de liefde en dat is goed terug te zien in de kamers van het Seven Hotel. Een foto van de kamer is bovenaan terug te zien.

Het Seven Hotel heeft een ruim aanbod aan suites die een spannende nacht beloven. De meest aantrekkelijke suites voor een romantische avond zijn toch wel suites Lovez-vous en de Eden. Bij de suite Eden kan er met 1 druk op de knop geswitcht kan worden naar een ander interieur. Doordat de kamer dan geheel wit is lijkt het net of je in de hemel bent beland. Echter is de suite Lovez-vous met uitstek de nummer 1 van het Seven Hotel. De suite heeft een bad bekleed met koeienvacht, een jacuzzi en als kers op de taart een open haard bij het bed. Bekijk onderstaande foto en oordeel zelf maar.

2. La torre del Canónigo****

Gelegen in hartje Ibiza is La Torre del Canónigo een toeristische trekpleister. Desondanks dat het eiland bekend staat om de grote housefeesten, is Ibiza ook gewoon ontzettend mooi en romantisch. Ibiza stad is van zichzelf al heel romantisch en de mogelijkheden voor speciale tripjes maakt het alleen nog maar beter. De suite met terras van La torre del Canónigo is de absolute topper, maar de andere kamers zijn ook niet mis. Alleen heeft de suite met terras net dat beetje extra! Juist het terras en de uitkijk over de haven maakt deze hotelkamer zo speciaal. Wie wil er nu niet zo’n terras als op onderstaande foto?

3. Anastasis apartments Santorini****

Anastasis Aparments is gelegen in Santorini, Griekenland op een wel hele bijzondere locatie. De reden waarom dit hotel in deze lijst staat is het adembenemende uitzicht. Jullie kunnen lekker chillen in het bubbelbad, maar ons oog viel vooral op het massagebed op het terras. Een lekkere massage met het uitzicht over de rotsen en de zee maak het plaatje helemaal compleet. Het buitenvertrek is een lust voor het oog. Kijk even naar onderstaande foto en droom weg… Wij zijn fan!

En vergeet natuurlijk niet om de Redboxxx – Love to Surprise mee te nemen!