In oktober moeten we er echt aan geloven. Op de eerste dag van de maand gaat de zon om zeven uur onder en op de laatste dag al om vijf uur. Jammer? Welnee! Trek je lekkerste pyjama aan, kruip onder je berenvel en kies je favoriete foute film of serie voor een heerlijk avondje schaamteloos genieten.

Queer Eye
Deze Fab Five komen langs om alle problemen op te lossen. Je huis een bende? Je kledingkast vol met spullen die écht niet meer kunnen? Zeuren je vrienden dat je nu echt eens een keer met een meisje uit moet? Wil je je ouders vertellen dat je homoseksueel bent? Wil je een gezonde levensstijl en zelf leren koken? Dit überhippe team komt met raad, daad en zijn niet te beroerd om hun eigen levensverhaal met je te delen. Antoni, Jonathan, Karamo, Tan en Bobby zijn je ideale dates voor een binge-avondje. Leg de zakdoekjes maar alvast klaar!

La Casa de las Flores
Wij zijn de perfecte familie, zegt Virginia de la Mora. Zij is de eigenaar van de bloemenshop Casa de la Flores. Op een feestje wordt het perfecte plaatje verstoord als de minnares zich boven de tulpen ophangt. Virginia komt er achter dat haar man daarnaast nog een nachtclub heeft, waarin alleen transseksuelen op treden en probeert de band met haar dochter te verbeteren die moet verwerken dat haar man een vrouw is geworden. Ze vestigt haar hoop op haar zoon maar deze besluit niet met zijn vriendin te trouwen maar een affaire te beginnen met de accountant. Te veel? Welnee, dit is nog maar 1 aflevering.

The Fresh Prince of Bel-Air
Het is bijna dertig jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden maar deze serie blijft één van de beste van zijn soort. Iedereen kent het liedje, iedereen kent de grappen en iedereen kent het dansje van Carlton. The Fresh Prince is genieten van schoudervullingen, snelle grappen, grote oorbellen en Will Smith. De serie had niet alleen humor maar liet ook een kritische noot horen. Als Will zijn rijke neefje Carlton moet uitleggen dat ze niet aangehouden worden vanwege te langzaam rijden maar omdat ze twee zwarte mannen in een te dure auto zijn, is dat anno 2019 nog steeds actueel.

Styling Hollywood
Ken je dat gevoel van Help, ik heb he-le-maal niks om aan te trekken? Dat hebben ze dus ook in Hollywood. Geen grap. Geld als water, inloopkasten waar je een heel gezin in kunt laten wonen en nog steeds he-le-maal niks om aan te trekken. Kun je de paniek voelen? De druk van dat hippe uitje en je ab-so-luut niet weet wat je aan moet? Dan is het een Godsgeschenk dat celebrity stylist Jason Bolden en zijn echtgenoot er voor je zijn. De eerste kleedt je aan en de tweede neemt de inrichting van je huis onder handen. “Ik ben je betere helft, ofwel je Ivanka,’ zo stelt hij zich voor. Je nieuwe besties, ik garandeer het je.

Nailed it
Vergeet Heel Holland Bakt. Maar echt! In Nailed it komen drie onervaren bakkers die de opdracht krijgen een prachtig opgemaakt gebakje na te maken. Wie het lukt, wint tienduizend dollar. Let’s see who nails it, and who fails it, zegt de presentatrice Nicole Byer vrolijk terwijl ze de kandidaten probeert af te leiden met dansjes en comedy. Wil je het nog hysterischer? Kijk dan naar Nailed it! Mexico! Een Donald Trumptaart? Die mislukt gegarandeerd. Alles wat Heel Holland Bakt zo saai maakt hee Nailed it overboord gegooid. Bij Nailed it druipt het beslag van de muren af. Letterlijk.