Jij drinkt: Oranje Wijn
Jij wilt opvallen. Daarom sla je rode en witte wijnen over en ga je voor iets anders namelijk: oranje wijn. Helemaal hip. Het lijkt op witte wijn maar is gemaakt als rood en dat resulteert in een oranje glaasje. Een tikkeltje zuur, lekker origineel en dat kun jij als geen ander waarderen.

Stier: 21-4 t/m 20-5

Jij drinkt: Barolo
Goed werk kost tijd, dat begrijp jij helemaal. Daarnaast waardeer je goede wijn. Daarom is deze dure, exclusieve wijn perfect voor jou. Deze wijn wordt eerst drie jaar bewaard voordat hij verkocht wordt en wordt daarom ook wel de ‘koningin van de wijnen’ genoemd.
Een mix van kruidig, sterk en zoet. Net als jij.

Tweelingen: 21-5 t/m 21-6

Jij drinkt: Chenin Blanc
Jij raakt snel verveeld en valt niet graag terug in oude gewoontes. De Chenin Blanc is net zo veelzijdig als jouw smaak. Verfrissend en verkrijgbaar in een droge, zoete of mousserende variant door ingrediënten als appel, honing en oranjebloesem eenvoudig te combineren maar vooral bij jouw favoriete maaltijd: Sushi!

Kreeft: 22-6 t/m 22-7

Jij drinkt: Zinfandel
Jij hebt een stoer uiterlijk, maar als mensen je beter leren kennen ben je vooral heel erg aardig. Een Zinfandel is precies zo. De eerste nip, smaakt naar pure alcohol, maar laat hem een half uurtje in je glas staan en de smaak van bessen en zoethout komt naar boven.

Leeuw: 23-7 t/m 23-8

Jij drinkt: Champagne
Er is geen beter drankje voor jou dan champagne. Je houdt nu eenmaal van het goede leven. Een glas champagne past perfect bij jouw persoonlijkheid. Vind je de prijs een afknapper? Dan is Cava een goed alternatief. Deze Spaanse bubbels zijn op dezelfde manier gemaakt, maar dit is veel goedkoper!

Maagd: 24-8 t/m 23-9

Jij drinkt: Pinot Noir
Jij houdt van puur én hebt oog voor smaak en detail!
De blauwe, gevoelige druif vraagt de nodige zorg. Een Pinot Noir is dus extra met zorg gemaakt. Dat kun jij waarderen. Het maakt jullie de perfecte wijn-match!

Weegschaal: 24-9 t/m 23-10

Jij drinkt: Riesling
Het perfecte evenwicht tussen zoet en zuur. Deze wijn kan bij alles op de menukaart – zelfs bij pittig eten. Net zoals jij met iedereen overweg kan. De wijn past perfect bij jouw eten en dat vind je heerlijk!

Schorpioen: 24-10 t/m 22-11

Jij drinkt: Cabernet Sauvignon
Jij bent een zwoel type en je hebt een drankje nodig dat minstens zo zwoel is. Dat is Cabernet Sauvignon. Niemand kan echt zeggen wat dit wijntje met kersensmaak zo lekker maakt, maar je geniet al van de eerste slok!

Boogschutter: 23-11 t/m 21-12

Jij drinkt: Teran
Eén slokje en je wil deze Sloveense wijn delen met iedereen die je kent. Je houdt ervan om mensen te leren kennen. Een volle rode wijn met pruimen smaak en een hoog ijzergehalte. Ideaal dus!

Steenbok: 22-12 t/m 20-1

Jij drinkt: Bordeaux
Bordeaux is net zo tijdloos als jouw smaak. Het is niet voor niks een klassieker. Jij waardeert kwaliteit en vastigheid en kan dus altijd met een gerust hart een flesje Bordeaux kopen, wetend dat de kwaliteit altijd goed zal zijn.

Waterman: 21-1 t/m 19-2

Jij drinkt: Bio Wijn
Als er iemand bekendstaat om haar vooruitstrevende en menslievende kant, dan ben jij dat. Je probeert graag nieuwe dingen uit. Bij het maken van deze wijnen staat duurzaamheid voorop. Dus probeer nu snel deze wijn!

Vissen: 20-2 t/m 20-3

Jij drinkt: Pétillant-Naturel
Jij haat het om in een hokje gestopt te worden, je bent wie jij bent! Dit drankje laat mensen raden naar wat het nu eigenlijk is. Het is het relaxte zusje van champagne! Geen toegevoegde suikers waardoor het pittig smaakt.

Leave a comment